Господиня показала, як смачно приготувати молоду картоплю з грибами у вершковому соусі
Від одного вигляду цієї страви у любителів картоплі почне рясно виділятися слина, тому рекомендуємо зберегти рецепт

Рецепт молодої картоплі під вершковим соусом з відео приготування / Фото: Adobe Firefly AI
Популярна блогерка опублікувала чудовий рецепт смаженої картоплі під вершковим соусом із грибами та цибулею.
Створення кулінарного шедевра не потребуватиме від вас усіх грошей світу, але на смак страва буде неймовірно смачною, з вишуканою ноткою. Рекомендуємо зберегти цей рецепт картоплі під вершками, оскільки більш універсального методу приготування, мабуть, не існує.
Інгредієнти
- Картопля — 1 кг;
- Печериці — 300 г;
- Цибуля — 1 шт;
- Вершки 33% — 200 мл;
- Вершкове масло — 50 г;
- Часник — 3 зубчики;
- Сіль;
- Перець;
- Зелень.
Як приготувати смачно картоплю під вершками
- Картоплю відправте варитися в киплячу воду.
- У цей час цибулю потрібно нашаткувати та викласти на розігріту сковороду з нарізаними грибами. Смажте доти, доки не випарується вода. Якщо не хочете, щоб гриби вийшли гумовими, тоді соліть їх у самому кінці готування, а не на початку, як рекомендує господиня.
- Додайте до грибів із цибулею вершкове масло, часник і гарненько перемішайте. Смажте ще хвилин 5.
- Влийте вершки, посоліть залежно від своїх уподобань і поперчіть. Тушкуйте ще хвилини дві.
- Викладіть готову картоплю на сковорідку, перемішайте і притрусіть улюбленою зеленню. Смачного!
А до картоплі ідеально підійде корисний салат на літо. Рецепт смачної та дуже простої страви ми вже опублікували.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!