ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Взимку як знайдеться: кабачки, консервовані з болгарським перцем та томатною пастою

Рецепти 12:56 - 24 червня 2024

Такі заготівки дуже полегшують життя

Взимку як знайдеться: кабачки, консервовані з болгарським перцем та томатною пастою

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Літо є часом, коли багато хто активно консервує фрукти та овочі. Якщо ви теж любите займатися таким, цей рецепт для вас.

Що треба:

  • кабачки - 3 кг (прокрутити на м'ясорубці з великою решіткою),
  • перець болгарський - 5 шт (прокрутити на м'ясорубці),
  • томатна паста - 700 г,
  • олія рослинна - 1 ст,
  • цукор - 1 ст,
  • сіль - 3 ст л,
  • оцет 9% - 3 ст.
  • часник - 5 зубчиків (пропустити через прес),
  • пучок зелені петрушки,
  • чорний мелений перець за смаком.

Приготування

Налийте в каструлю з товстим дном рослинну олію. Розігрійте її, додайте томатну пасту, покладіть кабачки, болгарський перець, часник, цукор, сіль, подрібнену петрушку.Тушкуйте 40 хвилин після закипання на повільному вогні. Помішувати треба часто. За 5 хвилин до закінчення приготування влийте оцет. Розлийте по стерилізованих банках і законсервуйте.

Раніше ми писали про те, як приготувати скумбрію з картоплею.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин