Взимку як знайдеться: кабачки, консервовані з болгарським перцем та томатною пастою
Такі заготівки дуже полегшують життя

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Літо є часом, коли багато хто активно консервує фрукти та овочі. Якщо ви теж любите займатися таким, цей рецепт для вас.
Що треба:
- кабачки - 3 кг (прокрутити на м'ясорубці з великою решіткою),
- перець болгарський - 5 шт (прокрутити на м'ясорубці),
- томатна паста - 700 г,
- олія рослинна - 1 ст,
- цукор - 1 ст,
- сіль - 3 ст л,
- оцет 9% - 3 ст.
- часник - 5 зубчиків (пропустити через прес),
- пучок зелені петрушки,
- чорний мелений перець за смаком.
Приготування
Налийте в каструлю з товстим дном рослинну олію. Розігрійте її, додайте томатну пасту, покладіть кабачки, болгарський перець, часник, цукор, сіль, подрібнену петрушку.Тушкуйте 40 хвилин після закипання на повільному вогні. Помішувати треба часто. За 5 хвилин до закінчення приготування влийте оцет. Розлийте по стерилізованих банках і законсервуйте.
Раніше ми писали про те, як приготувати скумбрію з картоплею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні