Ароматний гарнір до м'яса: рецепт часникових стрілок з морквою по-корейськи
Гострий смак молодих пагонів відмінно поєднується з різними овочами та пряними спеціями

Часникові стрілки з морквою по-корейськи/Фото: man_darinka.food
Пропонуємо вашій увазі смачний та корисний рецепт приготування часникових стрілок. Гострий смак молодих пагонів відмінно поєднується з різними овочами та пряними спеціями. Тому спробуйте приготувати часникові стрілки з морквою по-корейськи. Закуска виходить дуже смачною та ароматною, вона відмінно підходить як гарнір до різних м'ясних страв та ковбасних виробів.
Інгредієнти:
- часникові стрілки – 350 г;
- морква – 1 шт.;
- рослинна олія – 2 ст.л;
- яблучний оцет – 1 ст.л;
- соєвий соус – 1 ст.л;
- цукор – 1 ч. л;
- сіль – 0,5 ч.л;
- суміш мелених перців – щіпка;
- мелений коріандр – 0,25 ч.л;
- спеції для овочів по-корейськи – 0,5 ч.л;
- кріп та петрушка – 1 невеликий пучок.
Приготування:
1. Часникові стрілки помиємо, обріжемо у пагонів верхню частину разом з суцвіттями, що не розкрилися. Поріжемо часникові стрілки на сегменти завдовжки 3 см.
2. Викладемо подрібнені часникові стрілки на сковороду з розігрітою олією. Помішуючи, обсмажуватимемо пагони на середньому вогні до легкого золотистого відтінку.
3. Моркву помиємо, очистимо від шкірки, подрібнимо тонкою довгою соломкою на тертці для приготування овочів по-корейськи.
4. У глибокому посуді з'єднаємо смажені часникові стрілки та терту моркву.
5. Додамо цукор, сіль та мелені спеції за смаком.
6. Зелень кропу та петрушки помиємо, дрібно порубаємо і додамо до решти інгредієнтів. Увіллємо в суміш соєвий соус і яблучний оцет.
7. Перемішаємо закуску і відправимо в холодильник на кілька годин, щоб інгредієнти промаринувалися.
8. Готові часникові стрілки з морквою по-корейськи будемо подавати як холодну закуску. Смачного!
Раніше ми пропонували спробувати фаршировані квіти цукіні.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!