Ситний та приємний обід: картопляний суп з беконом і моцарелою
Виходить гарний крем-суп

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Цей супчик може додати в ваше життя щастя. Особливого шарму йому додає бекон.
Що треба:
- картопля - 5 шт.
- бекон - 200 г.
- цибуля - 1 шт.
- часник - 2 зубчики
- моцарела - 50-70 г.
- вершки - 100 мл.
- бульйон або вода - 500 мл.
- сіль, перець
Приготування:
Цибулю наріжте дрібними кубиками, часник притисніть широким боком ножа і дрібно поріжте, картоплю наріжте невеликими кубиками, а бекон на шматочки.
Обсмажте бекон на середньому вогні до повної готовності без олії, викладіть у окрему посудину, а на жирі, що виділився від бекону, обсмажте цибулю і часник до прозорості.
До овочів додайте картоплю, третину бекону, перемішайте і влийте бульйон або воду. Відваріть до готовності картоплі, а потім перебийте все блендером. Влийте вершки, додайте терту моцарелу, посоліть, поперчіть і помішуючи, доведіть до розчинення сиру. Подавайте, прикрасивши беконом.
Раніше ми писали, як приготувати суп із сочевицею та броколі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!