Ягідний шедевр: рецепт полунично-сиркового десерту
Поспішіть приготувати його

Рецепт полунично-сиркового десерту / Фото: Pixabay
Полуницю можна замінити на малину, чорницю або смородину.
Вам знадобиться:
- 420 г кисломолочного сиру
- 150 г сметани
- 100 г цукрової пудри
- 200 г полуниці
Спосіб приготування:
- У миску всипати кисломолочний сир, сметану та цукрову пудру. Збити масу блендером до повного об'єднання.
- Полуницю помити, відрізати хвостики і також збити блендером.
- До полуниці додати половину сиркової маси та перемішати.
- Формуємо десерт: сиркову та сирково-полуничну масу ложкою по черзі накласти в бокал або креманку. Зробити декоративний візерунок за бажанням та поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
Нещодавно ми ділилися рецептом алкогольного коктейлю Кавуновий бриз.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні