Літній хіт: рецепт смачних кабачкових голубців
Такі голубці легше готувати, а за смаком вони не поступаються класичній страві

Рецепт голубців із кабачків із соковитою м'ясною начинкою/Фото: кадр з відео
Не знаєте, що приготувати з кабачків? Спробуйте голубці! Саме там, у голубцях кабачками можна замінити капусту. Така страва не гірша за класичні голубці, а багатьом навіть сподобається більше.
З цією стравою впорається навіть новачок. На відміну від капусти, з якої готують класичні голубці, кабачки не потребують попередньої підготовки.
Рецепт кабачкових голубців: інгредієнти
Для начинки:
- Куряче філе - 800 гр. + Сало - 200 гр.
- Цибуля - 1 шт. сира + 1шт. смажена
- Рис сирий - 100 гр.
- Сіль, перець, часник
Для заливки:
- Масло - 30 гр.
- Томатний сік - 2 склянки
- Сметана - 2 ст.л.
- Цукор - 1 ч.л.
Спосіб приготування кабачкових голубців дивіться у відео.
Пиріг з лавашу з сиром та зеленню може бути як варіант перекусу, або повноцінний прийом їжі, хто полюбляє це поєднання обовʼязково зберігайте рецепт і смакуйте.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!