ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Частий гість на столі: рецепт томатного супу з сочевицею

Рецепти 14:36 - 03 липня 2024

Додайте рідкого у свій раціон

Частий гість на столі: рецепт томатного супу з сочевицею

Рецепт томатного супу з сочевицею / Фото: Pixabay

Саме час спробувати новий рецепт.

Вам знадобиться:

  • 4 курячі гомілки
  • 2-2,5 л води
  • 4 зубці часнику
  • 1 середня цибуля
  • 0,5 стручка перцю чилі
  • 500 г помідорів
  • 1 червоний болгарський перець
  • 100 г крупи булгур
  • 100 г сочевиці
  • сіль та перець на смак
  • рослинна олія для смаження
  • порізана петрушка для подачі

Спосіб приготування:

  1. Курячі гомілки залийте водою та варіть бульйон 1 годину. При появі піни її необхідно зняти. Коли бульйон буде готовий, вийміть з нього гомілки та розділіть м'ясо на невеликі шматочки.
  2. Дрібним кубиком поріжте часник, цибулю та перець чилі. Помідори та болгарський перець поріжте середнім кубиком.
  3. У каструлю влийте невелику кількість олії та обсмажте часник, цибулю і чилі протягом 3-4 хвилин. Додайте порізані помідори, перемішайте та тушкуйте на невеликому вогні 10 хвилин.
  4. Влийте до овочів бульйон, доведіть до кипіння та варіть 5 хвилин. Додайте болгарський перець, варіть ще 5 хвилин.
  5. Додайте до супу добре промиті булгур, сочевицю та зварене м'ясо. На смак додайте сіль та мелений перець і варіть на повільному вогні 20 хвилин.
  6. При подачі посипте суп дрібно порізаною свіжою петрушкою.

Нещодавно ми ділилися рецептом кабачкових голубців.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин