Частий гість на столі: рецепт томатного супу з сочевицею
Додайте рідкого у свій раціон

Рецепт томатного супу з сочевицею / Фото: Pixabay
Саме час спробувати новий рецепт.
Вам знадобиться:
- 4 курячі гомілки
- 2-2,5 л води
- 4 зубці часнику
- 1 середня цибуля
- 0,5 стручка перцю чилі
- 500 г помідорів
- 1 червоний болгарський перець
- 100 г крупи булгур
- 100 г сочевиці
- сіль та перець на смак
- рослинна олія для смаження
- порізана петрушка для подачі
Спосіб приготування:
- Курячі гомілки залийте водою та варіть бульйон 1 годину. При появі піни її необхідно зняти. Коли бульйон буде готовий, вийміть з нього гомілки та розділіть м'ясо на невеликі шматочки.
- Дрібним кубиком поріжте часник, цибулю та перець чилі. Помідори та болгарський перець поріжте середнім кубиком.
- У каструлю влийте невелику кількість олії та обсмажте часник, цибулю і чилі протягом 3-4 хвилин. Додайте порізані помідори, перемішайте та тушкуйте на невеликому вогні 10 хвилин.
- Влийте до овочів бульйон, доведіть до кипіння та варіть 5 хвилин. Додайте болгарський перець, варіть ще 5 хвилин.
- Додайте до супу добре промиті булгур, сочевицю та зварене м'ясо. На смак додайте сіль та мелений перець і варіть на повільному вогні 20 хвилин.
- При подачі посипте суп дрібно порізаною свіжою петрушкою.
Нещодавно ми ділилися рецептом кабачкових голубців.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні