Гарбузовий лате вдома: неймовірно ніжний смак
Відеорецепт лате, який порадує навіть найвибагливіших цінителів цього напою

Гарбузовий лате вдома / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Гарбузовий лате: це дуже смачне поєднання смаків та аромату кави. Приготуємо його з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти на 1 чашку (~350 мл)
- 3-4 ст л пряного гарбузового пюре
- 120-150 мл кави
- 150 мл молока
- збиті вершки
- кориця
Пряне гарбузове пюре:
- 200 г гарбуза
- 0,5 склянки води (125 мл)
- 4 ст л меду
- 2 ч л кориці
- 0,5 ч л молотого імбира
- 0,5 ч л мускатного горіха
Приготування:
- Гарбуз нарізаємо на шматки, заливаємо водою і варимо під кришкою до м’якості. Додаємо мед, корицю, імбир і мускатний горіх.
- Перебуваємо блендером до однорідної маси.
- Готуємо лате: у чашку додаємо 3 — 4 столові ложки гарбузового пюре, Каву і добре перемішуємо.
- Додаємо збите молоко і прикрашаємо вершками, посипаємо корицею і насолоджуємось.
Готове пюре можна зберігати декілька днів в холодильнику і щодня балувати себе нарбузовим лате.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом коктейлю з джином і полуницею для ідеального завершення робочого тижня.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні