ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Аранчіні з м'ясною начинкою: класичний італійський рецепт

Рецепти 16:10 - 27 липня 2024

Рецепт для тих, хто любить італійську кухню

Аранчіні з м'ясною начинкою: класичний італійський рецепт

Аранчіні/Фото: Bing

Приготуйте сьогодні класичні аранчіні це просто і смачно.

Інгредієнти:

  • 250 гр рису.
  • 250 гр м'ясного фаршу (можна взяти яловичий, свинячий або змішаний).
  • 4 яйця (2 для рису, 2 для панірування).
  • 1 велика цибулина.
  • 2-3 зубчики часнику.
  • 2-3 ст.л. томатного соусу.
  • 100 гр твердого сиру (моцарела або пармезан – ідеальний вибір).
  • 100 гр панірувальних сухарів.
  • 100 гр борошна.
  • Шафран, сіль, перець за смаком.
  • Зелень (петрушка, базилік) для прикрашання.

Як готувати:

  1. Рис з шафраном. Відварюємо рис до готовності, додавши трохи шафрану для яскравого кольору і пікантного аромату.
  2. Соковита начинка. Обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору, додаємо фарш і тушкуємо до готовності. Вливаємо томатний соус і тушкуємо ще кілька хвилин.
  3. З'єднуємо все разом. До готового рису додаємо тертий сир, 2 яйця і ретельно перемішуємо. Даємо суміші трохи охолонути.
  4. Формуємо кульки. Беремо трохи рисової маси, формуємо кульку, кладемо всередину трохи начинки і знову скатуємо в кульку.
  5. Панірування. Обвалюємо кульки в борошні, потім у збитому яйці і в панірувальних сухарях.
  6. Смажимо до золотистої скоринки. Обсмажуємо аранчіні у великій кількості рослинної олії до рум'яної скоринки.

Подавайте аранчіні гарячими з томатним соусом або песто.

Спробуйте приготувати неймовірно смачні кабачки в сирному клярі.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин