Аранчіні з м'ясною начинкою: класичний італійський рецепт
Рецепт для тих, хто любить італійську кухню

Аранчіні/Фото: Bing
Приготуйте сьогодні класичні аранчіні — це просто і смачно.
Інгредієнти:
- 250 гр рису.
- 250 гр м'ясного фаршу (можна взяти яловичий, свинячий або змішаний).
- 4 яйця (2 для рису, 2 для панірування).
- 1 велика цибулина.
- 2-3 зубчики часнику.
- 2-3 ст.л. томатного соусу.
- 100 гр твердого сиру (моцарела або пармезан – ідеальний вибір).
- 100 гр панірувальних сухарів.
- 100 гр борошна.
- Шафран, сіль, перець за смаком.
- Зелень (петрушка, базилік) для прикрашання.
Як готувати:
- Рис з шафраном. Відварюємо рис до готовності, додавши трохи шафрану для яскравого кольору і пікантного аромату.
- Соковита начинка. Обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору, додаємо фарш і тушкуємо до готовності. Вливаємо томатний соус і тушкуємо ще кілька хвилин.
- З'єднуємо все разом. До готового рису додаємо тертий сир, 2 яйця і ретельно перемішуємо. Даємо суміші трохи охолонути.
- Формуємо кульки. Беремо трохи рисової маси, формуємо кульку, кладемо всередину трохи начинки і знову скатуємо в кульку.
- Панірування. Обвалюємо кульки в борошні, потім у збитому яйці і в панірувальних сухарях.
- Смажимо до золотистої скоринки. Обсмажуємо аранчіні у великій кількості рослинної олії до рум'яної скоринки.
Подавайте аранчіні гарячими з томатним соусом або песто.
Спробуйте приготувати неймовірно смачні кабачки в сирному клярі.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні