Смачно і легко: картопляний гратен вдома
Покроковий відеорецепт фудблогера допоможе приготувати гратен вдома

Картопляний гратен вдома \ Фото: Bing
Картопляний гратен за цим рецептом виходить неймовірно смачним, хрустким та повітряним. Спробуємо приготувати з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Дивовижне поєднання смаків: тости з сиром, персиком і м'ятою
Інгредієнти:
- 1 кг чищеної картоплі
- 1 ч л солі, чорний перець
- 500 мл вершків (10-15 %)
- 1/5 ч л мускатного горіха
- 2-3 зуб часнику
- 150 г сиру (можна більше)
Приготування:
- Картоплю нарізаємо тоненькими (2-3 мм) кружечками.
- Нагріваємо вершки, додаєм сіль, перець і перемішуєм. Варимо картоплю в вершках до напівготовності (5-7 хвилин).
- Знімаємо з вогню і додаємо мускатний горіх і часник. Перемішуємо.
- Перекладаємо картоплю в змащену маслом форму і посипаємо сиром.
- Запікаємо при 180 град до золотистої скоринки (20-25 хвилин)
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом найсмачнішого курячого сендвіча.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні