Смачна закуска до м'яса — маринована цибуля з помідором
Легко та смачно

Маринована цибуля з помідором /Фото: Bing
Маринована цибуля з помідором — це легка та смачна закуска, яка ідеально доповнює м'ясні страви, особливо на грилі чи шашлику. Цей простий рецепт об'єднує солодкість помідорів і пікантність цибулі, надаючи страві насичений смак і аромат. Маринування в холодильнику допомагає інгредієнтам просочитися смаками і аромати, що робить закуску ще більш апетитною.
Вам знадобиться баночка об'ємом приблизно 0.5 л з кришкою для маринування.
Інгредієнти:
- 2 цибулини;.
- 1 великий помідор;
- свіжа цибуля;
- 4 зубчики часнику.
Для заправки:
- 1 ст. ложка меду;
- 1 чайна ложка солі;
- сік одного лимона;
- 0.5 чайної ложки італійських приправ;
- 2 ст. ложки оливкової олії;
- петрушка.
Приготування:
- Цибулю нарізаємо півкільцями, помідор — кубиками. Якщо банка велика, можна нарізати шматки більшими;
- Петрушку, свіжу цибулю і часник дрібно нарізаємо;
- У банку викладаємо шарами цибулю, помідор, свіжу цибулю і часник, повторюємо шари до закінчення інгредієнтів;
- Заливаємо соусом і ставимо в холодильник на годину.
Спробуйте приготувати слойки з ковбасою та сиром.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні