Суші-бургер за рецептом Ектора Хіменеса-Браво вдома: ви здивуєтесь, наскільки це просто
Покроковий відеорецпт смачного екзотичного бургера

Суші-бургер / Фото: Instagram Ектора Хіменеса-Браво
Від страв японської кухні зазвичай багато хто очікує складнощів у приготуванні. Однак, це не завжди так. Переконаймося і ми за допомогою рецепту суші-бургера від Ектора Хіменеса-Браво.
Інгредієнти:
- рис для суші - 200 г;
- оцет для рису - 1 ст.л;
- цукор - 1 ст.л;
- сіль - 1 ч.л.
Начинка:
- крем-сир - 100 г;
- огірок - 1 шт;
- авокадо - 1 шт;
- креветки - 100 г.
Кляр:
- яйця - 2 шт;
- борошно - 3 ст.л;
- холодна вода - 3 ст.л;
- сухарі для панірування.
Приготування:
- Відваріть рис згідно інструкції. У маленькій мисці змішайте рисовий оцет, цукор та сіль до повного розчинення. Отриманою заправкою полийте рис і ретельно перемішайте.
- Візьміть рис і сформуйте дві рисові «булочки». На одну половинку викладіть шари крем-сиру, нарізаного огірка, авокадо та варені креветки. Накрийте другою половинкою рису і загорніть все у норі.
- Змішайте яйця, борошно та холодну воду до консистенції густої сметани. Обмокніть бургер у клярі, а потім обваляйте в сухарях.
- Викладіть суші-бургер у мультипіч і встановіть режим "Картопля фрі" при температурі 200°С. Обсмажуйте до утворення золотистої скоринки.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом супер-перекус за 5 хвилин: кукурузка з сиром та паприкою.
Джерело:
Ектор Хіменес-Браво
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні