Желейний калейдоскоп: рецепт яскравого десерту
Цей десерт сподобається практично усім

Желейний калейдоскоп/Фото: скрін
Готуємо надзвичайно смачний та яскравий десерт – желейний калейдоскоп.
Інгредієнти
3 різних смаки желе
- 370 г сметани 20%
- 4 ст. л. цукру (можна згущене молоко)
- 10 г ванільного цукру
- кілька крапель есенції за бажанням
- 1 ст.л. з гіркою желатину
- 150 мл холодної води для желатину
Спосіб приготування
Снікерс у незвичайній подачі: готуємо шоколадний рулет. Відео
Джерело:
Вікторія Панасюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні