Соковита й смачна: рецепт курячих котлет з грибами під сирною шапочкою
Швидко та зручно

Рецепт курячих котлет з грибами під сирною шапочкою / Фото: Pixabay
Вони смакуватимуть як у бургерах, так і в будь-якій іншій страві.
Вам знадобиться:
- 2 готових котлети з філе стегна
- 150 г шампіньйонів
- 10 г вершкового масла
- 1 невеликий помідор
- 100 г твердого сиру
- 1 ст. л. сметани
- 1 ч. л. гірчиці (на ваш смак)
- 1 ч. л. кетчупу
- Сіль і перець на смак
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180°C (режим верх-низ з конвекцією або без неї).
- Наріжте гриби тонкими смужками і підсмажте на сковороді з вершковим маслом до золотистого кольору, додавши сіль і перець на смак.
- Наріжте помідор тонкими кружечками, а сир натріть на крупній тертці. Змішайте сметану, гірчицю та кетчуп для соусу.
- Викладіть котлети у форму для запікання, змастіть їх соусом. Зверху викладіть гриби, помідори та сир шарами.
- Запікайте в духовці 20-25 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом жульєну.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні