Швидкі тако з тунцем у будні
Вечеря на столі лише за 20 хвилин

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Рибні тако залишаються одним із найпопулярніших запитів у пошуку. Список інгредієнтів для класичних рибних тако може бути досить довгим (і швидко збільшується, якщо враховувати всі додатки). У цій версії рибних тако використані кілька хитрих прийомів, що дозволяють знизити вартість, зменшити харчові відходи та отримати вечерю на столі всього за 20 хвилин!
Інгредієнти:
- 4 зелені цибулини-шалот
- 425 г консервованого тунця «Coles Simply» в олії, злити рідину
- 440 г упаковка Coles Soft Taco Kit
- 2 x 200 г упаковки капустяного салату Coles Kitchen
- 1 лимон: половина – сік, половина – нарізана дольками
- 65 г (¼ склянки) часникового айолі
- 1/2 авокадо, нарізаного
Готуємо: Крок 1
Дрібно наріжте 2 цибулини-шалот і покладіть у миску. Додайте тунця та приправу (з набору для тако). Перемішайте. Змішайте капустяний салат і лимонний сік в окремій мисці, приправте.
Крок 2
Розігрійте невелику сковорідку на середньому вогні. Готуйте коржики (з набору для тако) по 20 секунд з кожного боку або поки вони злегка не підрум’яняться.
Крок 3
Тонко наріжте решту 2 цибулини-шалот. Розділіть суміш капустяного салату між коржиками. Зверху викладіть суміш тунця, айолі, сальсу (з набору для тако), авокадо та нарізану цибулю-шалот. Подавайте тако з дольками лимона окремо.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!