Пальчики оближеш: рецепт запеченої картоплі під соусом з оселедцем
Неймовірно смачний обід

Пальчики оближеш: рецепт запеченої картоплі під соусом з оселедцем / Фото: Pixabay
Картопля у поєднанні з різними соусами – завжди гарна ідея.
Вам знадобиться:
- 900 г картоплі (середнього розміру)
- 400 г філе оселедця
- 200 г солоних огірків
- 5 ст.л. сметани
- 2 зубчики часнику
- кріп (на смак)
- зелена цибуля (на смак)
- сіль, перець на смак
- трохи рослинної олії
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 200 градусів.
- Картоплю добре миємо, шкірку залишаємо, повністю обсушуємо. Солимо, перчимо та змащуємо невеликою кількістю олії.
- Обгортаємо кожну картоплину у фольгу, викладаємо на деко та запікаємо до готовності, приблизно 45 хвилин.
- Поки картопля готується, готуємо соус: філе оселедця та огірки нарізаємо дрібними кубиками, часник пропускаємо через прес, кріп та цибулю дрібно шаткуємо. Все змішуємо зі сметаною в мисці.
- Готову картоплю виймаємо з фольги. Подаємо так: розрізаємо картоплю, не дорізаючи до кінця, злегка приминаємо м'якоть, утворюючи човник, і заповнюємо його соусом. Готово!
Нещодавно ми ділилися рецептом чебуреків за 10 хвилин.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні