ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пальчики оближеш: рецепт запеченої картоплі під соусом з оселедцем

Рецепти 15:16 - 27 серпня 2024

Неймовірно смачний обід

Пальчики оближеш: рецепт запеченої картоплі під соусом з оселедцем

Пальчики оближеш: рецепт запеченої картоплі під соусом з оселедцем / Фото: Pixabay

Картопля у поєднанні з різними соусами – завжди гарна ідея.

Вам знадобиться:

  • 900 г картоплі (середнього розміру)
  • 400 г філе оселедця
  • 200 г солоних огірків
  • 5 ст.л. сметани
  • 2 зубчики часнику
  • кріп (на смак)
  • зелена цибуля (на смак)
  • сіль, перець на смак
  • трохи рослинної олії

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  2. Картоплю добре миємо, шкірку залишаємо, повністю обсушуємо. Солимо, перчимо та змащуємо невеликою кількістю олії.
  3. Обгортаємо кожну картоплину у фольгу, викладаємо на деко та запікаємо до готовності, приблизно 45 хвилин.
  4. Поки картопля готується, готуємо соус: філе оселедця та огірки нарізаємо дрібними кубиками, часник пропускаємо через прес, кріп та цибулю дрібно шаткуємо. Все змішуємо зі сметаною в мисці.
  5. Готову картоплю виймаємо з фольги. Подаємо так: розрізаємо картоплю, не дорізаючи до кінця, злегка приминаємо м'якоть, утворюючи човник, і заповнюємо його соусом. Готово!

Нещодавно ми ділилися рецептом чебуреків за 10 хвилин.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин