ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Страва, знайома всім: та сама підлива як у дитинстві

Рецепти 18:33 - 27 серпня 2024

Готується просто, а з'їдається неймовірно швидко, тож краще заздалегідь приготувати подвійну порцію

Найпростіший рецепт підливи з дитинства / Фото: instagram/vistovska_cooking

Найпростіший рецепт підливи з дитинства / Фото: instagram/vistovska_cooking

У кожного з нас є смаколики, які миттєво повертають у дитинство. Однією з таких страв є класична підлива, яку багато хто з нас пам’ятає з сімейних обідів.

Ця проста, але неймовірно смачна страва ідеально поєднується з картопляним пюре та здатна створити затишну атмосферу навіть у будні дні.

Інгредієнти

  • 500 г м’яса
  • 2 цибулини
  • 250 мл води
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 1 столова ложка борошна
  • Спеції на смак

Рецепт

  1. М’ясо наріжте невеликими кубиками та обсмажте на великому вогні до утворення золотої скоринки.
  2. Додайте нарізану цибулю та спеції, перемішайте та смажте ще 5 хвилин.
  3. Влийте воду та тушкуйте до повної готовності м’яса.
  4. Окремо змішайте воду, томатну пасту та борошно, додайте суміш до м’яса й тушкуйте ще кілька хвилин, доки підлива не загусне.

Подавати цю підливу найкраще з пухким картопляним пюре. Смак дитинства у кожному шматочку гарантований!

Цей рецепт є справжньою кулінарною класикою, яку можна легко відтворити на своїй кухні. Тож не зволікайте та приготуйте цю страву для себе і своїх близьких — насолода та приємні спогади забезпечені!

Раніше ми розповідали про чебуреки за 10 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин