Страва, знайома всім: та сама підлива як у дитинстві
Готується просто, а з'їдається неймовірно швидко, тож краще заздалегідь приготувати подвійну порцію

Найпростіший рецепт підливи з дитинства / Фото: instagram/vistovska_cooking
У кожного з нас є смаколики, які миттєво повертають у дитинство. Однією з таких страв є класична підлива, яку багато хто з нас пам’ятає з сімейних обідів.
Ця проста, але неймовірно смачна страва ідеально поєднується з картопляним пюре та здатна створити затишну атмосферу навіть у будні дні.
Інгредієнти
- 500 г м’яса
- 2 цибулини
- 250 мл води
- 2 столові ложки томатної пасти
- 1 столова ложка борошна
- Спеції на смак
Рецепт
- М’ясо наріжте невеликими кубиками та обсмажте на великому вогні до утворення золотої скоринки.
- Додайте нарізану цибулю та спеції, перемішайте та смажте ще 5 хвилин.
- Влийте воду та тушкуйте до повної готовності м’яса.
- Окремо змішайте воду, томатну пасту та борошно, додайте суміш до м’яса й тушкуйте ще кілька хвилин, доки підлива не загусне.
Подавати цю підливу найкраще з пухким картопляним пюре. Смак дитинства у кожному шматочку гарантований!
Цей рецепт є справжньою кулінарною класикою, яку можна легко відтворити на своїй кухні. Тож не зволікайте та приготуйте цю страву для себе і своїх близьких — насолода та приємні спогади забезпечені!
Раніше ми розповідали про чебуреки за 10 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!