ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачна класика: рецепт печінкових рулетиків

Рецепти 14:55 - 28 серпня 2024

Смачне доповнення столу

Смачна класика: рецепт печінкових рулетиків

Рецепт печінкових рулетиків / Фото: Pixabay

Доповніть ними родинну вечерю.

Інгредієнти для приблизно 10 рулетиків:

Для печінкових млинців:

  • 700 г курячої печінки
  • 250 мл молока
  • 2 яйця
  • 120 г борошна
  • Сіль на смак
  • Невелика кількість олії для обсмажування

Для начинки:

  • 180 г крем-сиру
  • 1 середня цибулина
  • 1 середня морква
  • 2 зубчики часнику
  • Невеликий пучок петрушки
  • Сіль та перець на смак
  • Трішки олії для обсмажування

Приготування:

  1. Видаляємо з печінки жир та плівки, кладемо в глибоку миску. Додаємо яйця, молоко, сіль і борошно. Збиваємо все занурювальним блендером до однорідного стану (якщо немає блендера, можна пропустити печінку через м'ясорубку, а потім додати решту інгредієнтів).
  2. Нагріваємо сковорідку і змащуємо її тонким шаром олії. Виливаємо черпак печінкового тіста на сковорідку, рівномірно розподіляємо і смажимо з обох боків до готовності (приблизно 2 хвилини на кожну сторону). Повторюємо ці дії з усім тістом.
  3. Моркву натираємо, цибулю нарізаємо (форма нарізки не критична). Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо моркву з цибулею до м'якості протягом 7-8 хвилин.
  4. Висипаємо обсмажену моркву та цибулю в глибоку миску, додаємо подрібнений часник, петрушку і крем-сир. Приправляємо сіллю та перцем, після чого збиваємо все занурювальним блендером до однорідності.
  5. Кладемо приблизно 1 столову ложку начинки на кожен печінковий млинець і рівномірно розподіляємо. Скручуємо млинці в рулетики. Потім нарізаємо кожен рулетик на порційні шматочки, викладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Нещодавно ми ділилися рецептом запеченої картоплі під соусом з оселедцем.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин