Смачна класика: рецепт печінкових рулетиків
Смачне доповнення столу

Рецепт печінкових рулетиків / Фото: Pixabay
Доповніть ними родинну вечерю.
Інгредієнти для приблизно 10 рулетиків:
Для печінкових млинців:
- 700 г курячої печінки
- 250 мл молока
- 2 яйця
- 120 г борошна
- Сіль на смак
- Невелика кількість олії для обсмажування
Для начинки:
- 180 г крем-сиру
- 1 середня цибулина
- 1 середня морква
- 2 зубчики часнику
- Невеликий пучок петрушки
- Сіль та перець на смак
- Трішки олії для обсмажування
Приготування:
- Видаляємо з печінки жир та плівки, кладемо в глибоку миску. Додаємо яйця, молоко, сіль і борошно. Збиваємо все занурювальним блендером до однорідного стану (якщо немає блендера, можна пропустити печінку через м'ясорубку, а потім додати решту інгредієнтів).
- Нагріваємо сковорідку і змащуємо її тонким шаром олії. Виливаємо черпак печінкового тіста на сковорідку, рівномірно розподіляємо і смажимо з обох боків до готовності (приблизно 2 хвилини на кожну сторону). Повторюємо ці дії з усім тістом.
- Моркву натираємо, цибулю нарізаємо (форма нарізки не критична). Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо моркву з цибулею до м'якості протягом 7-8 хвилин.
- Висипаємо обсмажену моркву та цибулю в глибоку миску, додаємо подрібнений часник, петрушку і крем-сир. Приправляємо сіллю та перцем, після чого збиваємо все занурювальним блендером до однорідності.
- Кладемо приблизно 1 столову ложку начинки на кожен печінковий млинець і рівномірно розподіляємо. Скручуємо млинці в рулетики. Потім нарізаємо кожен рулетик на порційні шматочки, викладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Нещодавно ми ділилися рецептом запеченої картоплі під соусом з оселедцем.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні