Домашні хот-доги з ідеальними булочками
Справжній домашній фастфуд для всієї родини

Домашні хот-доги/Фото: Bing
Приготуйте смачні домашні хот-доги з булочками, як у вашій улюбленій заправці! Рецепт включає ніжні булочки з м'якого тіста, які легко готуються з натуральних інгредієнтів. Просто змішайте молоко, цукор, дріжджі, яйце, сіль і борошно, замісіть тісто, дайте йому піднятися, розділіть на частини, сформуйте булочки та випікайте до золотистої скоринки. Після цього насолоджуйтеся гарячими сосисками, підсмаженими до хрусткої скоринки, з соусом, капустою і кетчупом на свіжоспечених булочках.
Рецепт булочок для хот-догів (12 шт):
- 190 мл теплої води.
- 140 мл теплого молока.
- 30 г цукру.
- 15 г живих дріжджів або 7 г сухих.
- 1 яйце.
- 5 г солі.
- 65 г масла кімнатної температури.
- близько 500 г борошна.
Приготування:
- Змішайте молоко, цукор і дріжджі, дайте постояти, потім додайте воду, сіль, яйце та борошно. Замісіть тісто, потім введіть масло. Тісто повинно бути м’яким і не липнути до рук.
- Накрийте тісто рушником і залиште в теплому місці на годину, щоб воно подвоїлося в об’ємі.
- Обімніть тісто і розділіть на 12 частин.
- Кожну частину розкачайте в прямокутник і загорніть в трубочку, з’єднуючи краї.
- Викладіть трубочки на деко, застелене пергаментом, і залиште під рушником ще на 20-25 хвилин.
- Змішайте жовток з ложкою молока, змастіть булочки і випікайте в розігрітій до 190°C духовці 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
- Підсмажте сосиску. На булочку нанесіть соус, потім капусту, сосиску і кетчуп.
Спробуйте приготувати тушковану картопля з ковбасками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!