Печінка по-грузинськи з кінзою та томатами
Закуска пікантна та цікава

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Печінка, приготована таким методом, дуже смакує до різноманітних гарнірів. Її також можна подавати як самостійну страву. Гарний вигляд цієї печінки прикрасить навіть святковий стіл.
Що треба:
- Печінка – 500 гр.
- Томати – 2-3 шт.
- Кінза – 30 гр.
- Червона цибуля - 1 шт.
- Часник - 3-4 зубчики
- Сіль/перець (за смаком)
- Рослинна олія (для смаження)
Приготування:
Печінку промийте і наріжте на середні шматочки. Обсмажте її на олії, періодично перемішуючи, близько 10-15 хвилин. Більше не потрібно, щоб печінка не стала занадто твердою.
Додайте в сковорідку нарізану кінзу, томати, цибулю, часник та спеції, перемішайте та накрийте кришкою на 15 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати рагу з кабачками в мультиварці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні