ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Печінка по-грузинськи з кінзою та томатами

Рецепти 12:30 - 02 вересня 2024

Закуска пікантна та цікава

Печінка по-грузинськи з кінзою та томатами

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Печінка, приготована таким методом, дуже смакує до різноманітних гарнірів. Її також можна подавати як самостійну страву. Гарний вигляд цієї печінки прикрасить навіть святковий стіл.

Що треба:

  • Печінка – 500 гр.
  • Томати – 2-3 шт.
  • Кінза – 30 гр.
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Часник - 3-4 зубчики
  • Сіль/перець (за смаком)
  • Рослинна олія (для смаження)

Приготування:

Печінку промийте і наріжте на середні шматочки. Обсмажте її на олії, періодично перемішуючи, близько 10-15 хвилин. Більше не потрібно, щоб печінка не стала занадто твердою.

Додайте в сковорідку нарізану кінзу, томати, цибулю, часник та спеції, перемішайте та накрийте кришкою на 15 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати рагу з кабачками в мультиварці.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин