Рибний шашлик: швидко та дуже смачно
Ця страва корисна для здоров’я

Фото: pexels
Рибний шашлик може стати вашою ідеальною вечерею. Він подарує насолоду в кожному шматочку.
Що треба:
- Червона риба — 500 г
- Морква — 2 середніх
- Кабачок — 1 середній
- Болгарський перець — 2 шт (червоний і жовтий для кольору)
- Сік лимона — 2 ст.л.
- Оливкова олія — 3 ст.л.
- Сіль, перець і спеції за смаком (сушений базилік, чебрець, часниковий порошок)
Приготування:
Наріжте моркву кружальцями, а кабачок і болгарський перець — шматочками середнього розміру. Посоліть їх та посипте улюбленими спеціями, додайте трохи оливкової олії і сік лимона. Нехай вони постоять і промаринуються.
Розріжте червону рибу на кубики (приблизно 3х3 см). Такі шматочки буде зручно насаджувати на шпажки. Полийте рибу оливковою олією, збризніть лимонним соком, додайте трохи солі і соєвого соусу для більш насиченого смаку та добре перемішайте.
Сформуйте шашлики. Нанизуйте на дерев'яні шпажки чергуючи шматочки риби, моркви, кабачка та перцю. Запікайте в духовці, розігрітій до 200 градусів 15-20 хвилин. Риба має стати ніжною, а овочі рум’яними.
Раніше ми писали про те, як приготувати печінка по-грузинськи з кінзою та томатами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!