ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рибний шашлик: швидко та дуже смачно

Рецепти 10:50 - 04 вересня 2024

Ця страва корисна для здоров’я

Рибний шашлик: швидко та дуже смачно

Фото: pexels

Рибний шашлик може стати вашою ідеальною вечерею. Він подарує насолоду в кожному шматочку.

Що треба:

  • Червона риба — 500 г
  • Морква — 2 середніх
  • Кабачок — 1 середній
  • Болгарський перець — 2 шт (червоний і жовтий для кольору)
  • Сік лимона — 2 ст.л.
  • Оливкова олія — 3 ст.л.
  • Сіль, перець і спеції за смаком (сушений базилік, чебрець, часниковий порошок)

Приготування:

Наріжте моркву кружальцями, а кабачок і болгарський перець — шматочками середнього розміру. Посоліть їх та посипте улюбленими спеціями, додайте трохи оливкової олії і сік лимона. Нехай вони постоять і промаринуються.

Розріжте червону рибу на кубики (приблизно 3х3 см). Такі шматочки буде зручно насаджувати на шпажки. Полийте рибу оливковою олією, збризніть лимонним соком, додайте трохи солі і соєвого соусу для більш насиченого смаку та добре перемішайте.

Сформуйте шашлики. Нанизуйте на дерев'яні шпажки чергуючи шматочки риби, моркви, кабачка та перцю. Запікайте в духовці, розігрітій до 200 градусів 15-20 хвилин. Риба має стати ніжною, а овочі рум’яними.

Раніше ми писали про те, як приготувати печінка по-грузинськи з кінзою та томатами.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин