Мексиканський фахитос із яловичиною: м’ясо буде танути у роті
Відчуйте себе в країні сонця

Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти
Фахитос із яловичиною готується 15 хвилин. При цьому яловичина виходить м’якою та ніжною.
Що треба:
- Яловичина (нарізана смужками) – 200 г
- Болгарський перець різнокольоровий – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Тортильї – 2 шт.
- Сир чеддер – 50 г
- Спеції: сіль, перець, кумин
Приготування:
Наріжте яловичину смужками. Цибулю та перці також наріжте тонкими смужками. Підігрійте тортильї в мікрохвильовці або на сухій сковороді.
Обсмажте яловичину на середньому вогні з невеликою кількістю олії. На це піде 3-4 хвилини. Додайте цибулю та перці, приправте сіллю, перцем і кумином. Смажте все разом до готовності овочів. На це піде десь 5 хвилин. При цьому постійно перемішуйте.
На тортильї викладіть суміш зі сковороди, посипте тертим сиром. Подавайте на стіл гарячими. Прикрасити можна зеленню.
Раніше ми писали про те, як приготувати піцу у формі сердечка.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!