ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Мексиканський фахитос із яловичиною: м’ясо буде танути у роті

Рецепти 15:14 - 04 вересня 2024

Відчуйте себе в країні сонця

Мексиканський фахитос із яловичиною: м’ясо буде танути у роті

Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти

Фахитос із яловичиною готується 15 хвилин. При цьому яловичина виходить м’якою та ніжною.

Що треба:

  • Яловичина (нарізана смужками) – 200 г
  • Болгарський перець різнокольоровий – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Тортильї – 2 шт.
  • Сир чеддер – 50 г
  • Спеції: сіль, перець, кумин

Приготування:

Наріжте яловичину смужками. Цибулю та перці також наріжте тонкими смужками. Підігрійте тортильї в мікрохвильовці або на сухій сковороді.

Обсмажте яловичину на середньому вогні з невеликою кількістю олії. На це піде 3-4 хвилини. Додайте цибулю та перці, приправте сіллю, перцем і кумином. Смажте все разом до готовності овочів. На це піде десь 5 хвилин. При цьому постійно перемішуйте.

На тортильї викладіть суміш зі сковороди, посипте тертим сиром. Подавайте на стіл гарячими. Прикрасити можна зеленню.

Раніше ми писали про те, як приготувати піцу у формі сердечка.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин