ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Справжня італійська карбонара: рецепт, який під силу зробити кожному

Рецепти 20:03 - 08 вересня 2024

Ця страва завоювала серця гурманів завдяки своєму насиченому смаку і простоті приготування

Справжня італійська карбонара: рецепт, який під силу зробити кожному

Карбонара/Фото: Bing

Карбонара – це італійське блюдо, яке легко завоює ваше серце своєю простотою і смаковою глибиною. Цю пасту готують з класичним соусом, в основі якого лежать вершки, яєчні жовтки і хрусткий бекон. Аромат часнику додає страві пікантності, а тертий сир завершує смакову композицію, роблячи кожен шматочок пасти неймовірно смачним. Ідеально підходить для будь-якої нагоди – від повсякденного обіду до святкової вечері.

Інгредієнти:

  • 400 г пасти.
  • 200 г бекону.
  • 4 жовтки.
  • 100 мл вершків (чим жирніші, тим смачніші).
  • 100 г сиру.
  • 3 зубчики часнику.
  • Спеції за смаком.

Приготування:

  • Варіть пасту до стану аль денте.
  • Тим часом на сковорідці на оливковій олії обсмажте часник протягом 1 хвилини, додайте нарізаний бекон і готуйте до хрусткої скоринки.
  • В окремій мисці з'єднайте жовтки, вершки, частину сиру та спеції. Добре перемішайте.
  • Відварену пасту недоваріть на 2 хвилини, перекладіть її на сковорідку з беконом. Швидко залийте вершковою сумішшю з жовтками і ретельно перемішайте. Завдяки гарячій пасті жовтки обробляться автоматично.
  • Подавайте пасту гарячою, посипану тертим сиром.

Спробуйте приготувати хрусткий та мегасмачний штрудель з яблуками.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин