Легкий десерт під вино: рецепт запеченого інжиру
Для приємного осіннього вечора

Легкий десерт під вино: рецепт запеченого інжиру / Фото: Pixabay
Готується лише за 15 хвилин.
Вам знадобиться:
- 3 інжири
- 3 ч.л. крем-сиру
- 3 ч.л. меду
Приготування:
- Починаємо з розігрівання духовки до 180 градусів.
- Помийте інжири та відріжте хвостики. Розріжте їх хрестом, не дорізаючи до кінця.
- Відкрийте серединку інжиру та покладіть в кожен по 1 ч.л. крем-сиру.
- Полийте кожен інжир 1 ч.л. меду та запікайте 12-15 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом італійської карбонари.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні