ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Легкий десерт під вино: рецепт запеченого інжиру

Рецепти 13:44 - 09 вересня 2024

Для приємного осіннього вечора

Легкий десерт під вино: рецепт запеченого інжиру

Легкий десерт під вино: рецепт запеченого інжиру / Фото: Pixabay

Готується лише за 15 хвилин.

Вам знадобиться:

  • 3 інжири
  • 3 ч.л. крем-сиру
  • 3 ч.л. меду

Приготування:

  1. Починаємо з розігрівання духовки до 180 градусів.
  2. Помийте інжири та відріжте хвостики. Розріжте їх хрестом, не дорізаючи до кінця.
  3. Відкрийте серединку інжиру та покладіть в кожен по 1 ч.л. крем-сиру.
  4. Полийте кожен інжир 1 ч.л. меду та запікайте 12-15 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом італійської карбонари.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин