Грушевий пиріг із горіхами — осіння насолода
Цей десерт дуже ароматний

Фото: varosh
Осінь є чудовою порою для чаювання. Ну а цей чудовий напій найкраще смакує з різними пирогами. Ми пропонуємо вам почати з грушевого пирога з горіхами.
Що треба:
- 4 великі груші
- 200 г борошна
- 150 г цукру
- 150 г вершкового масла
- 3 яйця
- 100 г волоських горіхів
- 1 чайна ложка розпушувача
- Щіпка солі
Приготування:
Яйця збийте з цукром, щоб утворилася пухка маса. Додайте розтоплене масло, просіяне борошно, розпушувач і сіль. Замісіть однорідне тісто.
Груші очистіть і наріжте тонкими слайсами. Волоські горіхи подрібніть і додайте до тіста разом із грушами (можна також викласти зверху на тісто).
Вилийте тісто у форму для випічки і випікайте при 180°C приблизно 40-45 хвилин. Готовий десерт має бути злегка золотистим. Наостанок посипте його цукровою пудрою або горіхами.
Раніше ми писали про те, як приготувати плов з ячмінною крупою та куркою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!