ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Бабагануш з баклажанів: ця страва смачніша, ніж баклажанна ікра

Рецепти 11:38 - 10 вересня 2024

Текстура страви максимально кремова

Бабагануш з баклажанів: ця страва смачніша, ніж баклажанна ікра

Фото: pexels

Бабагануш з баклажанів завдяки спеціям має яскравий смак. Його можна використовувати як намазку на хліб або ж їсти як основну страву.

Що треба:

  • Баклажан 2 шт.
  • Лимон, сік 30 мл
  • Зіра 1 г
  • Петрушка, гілочка 3 шт.
  • Цибулевий порошок 2 г
  • Часник, зубчики 4 шт.
  • Оливкова олія за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

Запечіть баклажани. Зробіть це в розігрітій до 200°C духовці. Кожен з баклажанів розріжте навпіл і проколіть виделкою в кількох місцях. Після цього покладіть у духовку на 45 хвилин.

Почистіть запечені баклажани та подрібніть м’якоть. Це можна зробити в блендері.Подрібніть часник і петрушку, додайте до баклажанів разом зі спеціями та лимонним соком. Перебийте до однорідності та подавайте на стіл.

Раніше ми писали про те, як приготувати плов з ячмінною крупою та куркою.

Джерело: Шуба

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин