Фаршировані перці з картоплею та беконом
Готові фаршировані перці подавайте гарячими, прикрасивши свіжою зеленню

Рецепт фаршированих перців / Фото: instagram/vistovska_cooking
Цей рецепт — чудовий варіант ситної та смачної страви для будь-якого дня. Поєднання картоплі, бекону та перців створює апетитний і гармонійний смак. До того ж він дуже простий у приготуванні.
Інгредієнти
- 4 великі болгарські перці
- 500 г картоплі
- 150 г бекону
- 1 середня цибулина
- Улюблена зелень
- Спеції на смак
Для поливки
- 1 середня цибулина
- 150 г грибів
- 200 г сметани
- Сіль на смак
Покрокова інструкція
- Очистіть болгарські перці від серцевини, зрізавши верхівки. Промийте їх і залиште стікати.
- Натріть картоплю та злегка відіжміть зайву вологу.
- У сковороді обсмажте бекон до золотистого кольору. Додайте нарізану цибулю і продовжуйте смажити до м'якості.
- Змішайте натерту картоплю з обсмаженим беконом та цибулею. Додайте улюблену зелень і спеції на смак. Добре перемішайте.
- Наповніть підготовлені перці начинкою з картоплі та бекону. Перці слід наповнювати щільно, але не надто переповнювати, щоб начинка рівномірно пропеклася.
- У тій самій сковороді обсмажте нарізану цибулю до золотистого кольору.
- Додайте гриби та обсмажуйте до м'якості. Після цього додайте сметану і сіль, добре перемішайте і тушкуйте кілька хвилин на невеликому вогні.
- Викладіть фаршировані перці у форму для запікання. Полийте їх приготованою сметанною поливкою.
- Накрийте фольгою і запікайте в розігрітій духовці при 190°C протягом 30-40 хвилин. Після цього зніміть фольгу і дайте перцям підрум'янитися ще 10 хвилин.
Готові фаршировані перці подавайте гарячими, прикрасивши свіжою зеленню.
Також рекомендуємо салат з крабовими паличками та ананасами.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні