Рагу з кабачками: смачно, ароматно, захопливо
М’ясо та овочі чудово поєднуються та розкривають свій смак

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Овочеве рагу можна приготувати як на обід, так і на вечерю. Ваш шлунок вам подякує.
Що треба:
- кабачок - 400-500 г.
- морква
- цибуля
- часник - 2-3 зубчики
- фарш - 400 г.
- томатна паста - 1 ст. л.
- вода - 100 г.
Приготування:
Почистіть кабачки та наріжте їх на смужки. Залийте водою, посоліть та залиште на час, доки буде смажитися фарш. Обсмажте фарш, доки не випарується вся вода. Далі додайте часник, цибулю і продовжуйте смажити, доки цибуля не отримає золотистий колір.
Моркву наріжте тонкими смужками або натріть на тертці та додайте до фаршу. Обсмажуйте страву ще 2 хвилини. Додайте томатну пасту, воду, перемішайте і викладіть кабачки. Перемішайте ще раз, накрийте кришкою на готуйте на середньому вогні 10-15 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати запіканку з кисломолочного сиру з маком.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!