ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рагу з кабачками: смачно, ароматно, захопливо

Рецепти 17:40 - 13 вересня 2024

М’ясо та овочі чудово поєднуються та розкривають свій смак

Рагу з кабачками: смачно, ароматно, захопливо

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний

Овочеве рагу можна приготувати як на обід, так і на вечерю. Ваш шлунок вам подякує.

Що треба:

  • кабачок - 400-500 г.
  • морква
  • цибуля
  • часник - 2-3 зубчики
  • фарш - 400 г.
  • томатна паста - 1 ст. л.
  • вода - 100 г.

Приготування:

Почистіть кабачки та наріжте їх на смужки. Залийте водою, посоліть та залиште на час, доки буде смажитися фарш. Обсмажте фарш, доки не випарується вся вода. Далі додайте часник, цибулю і продовжуйте смажити, доки цибуля не отримає золотистий колір.

Моркву наріжте тонкими смужками або натріть на тертці та додайте до фаршу. Обсмажуйте страву ще 2 хвилини. Додайте томатну пасту, воду, перемішайте і викладіть кабачки. Перемішайте ще раз, накрийте кришкою на готуйте на середньому вогні 10-15 хвилин.

Раніше ми писали про те, як приготувати запіканку з кисломолочного сиру з маком.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин