ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Справжній смак Словаччини: рецепт капустяного супу з ковбасками

Рецепти 08:50 - 14 вересня 2024

Запишіть собі цей рецепт та радуйте своїх близьких

Справжній смак Словаччини: рецепт капустяного супу з ковбасками

Словацький капустяний суп із ковбасками/Фото: Bing

Словацький капустяний суп з ковбасками – це ароматна та ситна страва, яка є популярною в словацькій кухні. Цей суп відрізняється своїм яскравим кислуватим та ніжним копченим ароматом. Цей суп ідеально підходить на осінь.

Інгредієнти для середньої каструлі:

  • 4-5 середніх картоплин.
  • 1 цибуля.
  • 200 мл вершків або сметани.
  • 1 банка консервованої фасолі.
  • 200 г копченої ковбаси (гострої).
  • 200/300 г квашеної капусти.
  • Сіль, перець, паприка, лавровий лист
  • Петрушка.

Приготування:

  1. Підготовка картоплі. Картоплю наріжте середнім кубиком і відправте варитися в підсоленій воді разом з цілою очищеною цибулею. Варіть 15 хвилин.
  2. Додавання ковбаси. Наріжте ковбасу кільцями і додайте до картоплі. Якщо ковбаса не гостра, додайте ще паприки. Квашену капусту наріжте (якщо вона довга) і додайте в суп.
  3. Фінішна обробка. Залийте суп вершками, додайте фасолю, зелень, доведіть до кипіння. Спробуйте суп і при необхідності додайте сіль за смаком.

Спробуйте приготувати бургер з рваною свининою і соусом барбекю.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин