Справжній смак Словаччини: рецепт капустяного супу з ковбасками
Запишіть собі цей рецепт та радуйте своїх близьких

Словацький капустяний суп із ковбасками/Фото: Bing
Словацький капустяний суп з ковбасками – це ароматна та ситна страва, яка є популярною в словацькій кухні. Цей суп відрізняється своїм яскравим кислуватим та ніжним копченим ароматом. Цей суп ідеально підходить на осінь.
Інгредієнти для середньої каструлі:
- 4-5 середніх картоплин.
- 1 цибуля.
- 200 мл вершків або сметани.
- 1 банка консервованої фасолі.
- 200 г копченої ковбаси (гострої).
- 200/300 г квашеної капусти.
- Сіль, перець, паприка, лавровий лист
- Петрушка.
Приготування:
- Підготовка картоплі. Картоплю наріжте середнім кубиком і відправте варитися в підсоленій воді разом з цілою очищеною цибулею. Варіть 15 хвилин.
- Додавання ковбаси. Наріжте ковбасу кільцями і додайте до картоплі. Якщо ковбаса не гостра, додайте ще паприки. Квашену капусту наріжте (якщо вона довга) і додайте в суп.
- Фінішна обробка. Залийте суп вершками, додайте фасолю, зелень, доведіть до кипіння. Спробуйте суп і при необхідності додайте сіль за смаком.
Спробуйте приготувати бургер з рваною свининою і соусом барбекю.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні