Тропічний кокосовий бісквіт з мигдальною стружкою: ніжність і аромат у кожному шматочку
Якщо ви любите солоденьке, то цей рецепт саме для вас

Кокосовий бісквіт/Фото: Bing
Цей легкий і ароматний кокосовий бісквіт — справжня насолода для любителів кокосу. Він має ніжну текстуру і чудовий тропічний смак, завдяки поєднанню кокосової стружки і мигдального борошна. Ідеально підходить для святкових випадків або як десерт до чаю.
Інгредієнти:
- 4-5 яєць кімнатної температури (240 г)
- 160 г цукру.
- 80 г пшеничного борошна.
- 60 г мигдального борошна.
- 30 г кокосової стружки.
- 30 г кукурудзяного крохмалю.
- 1 ч.л. розпушувача.
Приготування:
- Збийте яйця кімнатної температури з дрібкою солі до появи бульбашок. Поступово додавайте цукор, продовжуючи збивати.
- В окремій мисці просійте пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль і розпушувач. Додайте кокосову стружку і ретельно перемішайте.
- Обережно вмішайте сухі інгредієнти в яєчну масу, використовуючи лопатку і рухаючись знизу догори.
- Розігрійте духовку до 180°C. Перелийте тісто у форму і випікайте протягом 30 хвилин. Через 25 хвилин перевірте готовність шпажкою.
Спробуйте приготувати салат з крабовими паличками і ананасами.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні