Ніжна яблучна шарлотка: рецепт, який під силу зробити кожному
Десерт, який підкорює своєю простотою та неймовірним ароматом

Яблучний пиріг/Фото: Bing
Готується цей пиріг досить швидко, а інгредієнти для неї знайдуться на будь-якій кухні. Це чудовий варіант для сімейного чаювання або несподіваних гостей. Спробуйте приготувати шарлотку за своїм улюбленим рецептом і насолоджуйтеся цим теплим і затишним десертом.
Інгредієнти:
- 4 яйця.
- 150 г цукру (можна менше, якщо не любите надто солодке).
- 1 склянка борошна (200 г).
- 1 ч. л. розпушувача.
- 0,5 ч. л. солі.
- 2 великі яблука.
Приготування:
- Збийте яйця з цукром до пишної піни. Чим краще збите тісто, тим ніжнішою буде шарлотка.
- Додайте просіяне борошно, розпушувач і сіль. Змішайте до консистенції густої сметани. Одне яблуко наріжте кубиками та додайте в тісто.
- Друге яблуко наріжте тонкими скибочками, викладіть їх у форму, посипавши цукром, і залийте тістом. Випікайте при 180°C протягом 40 хвилин.
Спробуйте приготувати круасан з хрустким сиром та овочевим асорті.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні