Курячі рулетики з гарніром: смачна і корисна вечеря
За рецептом готується в пароварці, однак можна і без

Курячі рулетики з гарніром / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Курячі рулетики з гарніром в пароварці – неймовірно смачно, корисно і до того ж суттєво економить час. Приготуємо з фудблогеркою Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 5 шт філе курячого стегна
- ~0,5 ч л солі
- чорний перець
- 1 ч л паприки
- 1 ч л сушеного часнику
- 1 ст л оливкової олії
Начинка:
- 0,5 болгарського перцю
- 80-100 г моцарели
- зелень
- сіль за смаком
- 1 ст л сметани
Гарнір:
- ~800 г картоплі
- 300 г печериць
- 1 морква
- 0,5 болгарського перцю
- сіль за смаком
- 2-3 зуб часника
- 2 ст л оливкової олії
Приготування:
- Кожне філе курячого стегна накриваємо харчовою плівкою і трошки відбиваємо. Перекладаємо в миску, додаємо сіль, перець, сушений часник, паприку і оливкову олію. Добре все перемішуємо і залишаємо на півгодини.
- Для начинки змішуємо нарізаний болгарський перець, натерту моцарелу, нарізану зелень, сіль і сметану.
- На кожне філе курячого стегна викладаємо начинку, загортаємо рулетиком і закріпляємо зубочисткою.
- На перший рівень пароварки викладаємо рулетики, на відстані один від одного, на другий рівень- миту нарізану картоплю, на третій- овочі (печериці, моркву, перець).
- Ставимо таймер на 50 хвилин, готовність перевіряємо шпажкою. Готову картоплю змішуємо з овочами, додаємо сіль, зелень, часник і оливкову олію. Перемішуємо і подаємо з рулетиками.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом торта без випічки за 10 хвилин: потріба лише сметана та печиво.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні