ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Осінній салат з капусти, моркви та болгарського перцю

Рецепти 18:32 - 17 вересня 2024

Капусту та моркву для страви обирайте максимально соковиті

Осінній салат з капусти, моркви та болгарського перцю

Фото: Карпатський об’єктив

Цей осінній салат містить багато вітамінів. Він смачний корисний та радує очі своїм гарним візуалом.

Що треба:

  • 3 кг капусти;
  • 1 кг моркви;
  • болгарський перець – 1 кг;
  • цибуля – 0,5 кг;
  • олія – 250 мл;
  • 9%-ний оцет – 100 мл;
  • цукор – 2-3 ст. л.;
  • сіль – 3 ст. л.

Приготування

Помийте та почистіть всі овочі. Капусту нашаткуйте. Моркву потріть на спеціальній тертці для приготування корейської моркви. Болгарський перець поріжте тонкою соломкою. Цибулю поріжте півкільцями.

Перекладіть у велику миску капусту, додайте сіль і трохи перетріть її руками, щоб вона пустила сік. Додайте інші овочі, а далі сіль, цукор, оцет, олію і гарненько перемішайте.

Раніше ми писали, як приготувати індичку, запечену з яблуками та цибулею.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин