Осінній салат з капусти, моркви та болгарського перцю
Капусту та моркву для страви обирайте максимально соковиті

Фото: Карпатський об’єктив
Цей осінній салат містить багато вітамінів. Він смачний корисний та радує очі своїм гарним візуалом.
Що треба:
- 3 кг капусти;
- 1 кг моркви;
- болгарський перець – 1 кг;
- цибуля – 0,5 кг;
- олія – 250 мл;
- 9%-ний оцет – 100 мл;
- цукор – 2-3 ст. л.;
- сіль – 3 ст. л.
Приготування
Помийте та почистіть всі овочі. Капусту нашаткуйте. Моркву потріть на спеціальній тертці для приготування корейської моркви. Болгарський перець поріжте тонкою соломкою. Цибулю поріжте півкільцями.
Перекладіть у велику миску капусту, додайте сіль і трохи перетріть її руками, щоб вона пустила сік. Додайте інші овочі, а далі сіль, цукор, оцет, олію і гарненько перемішайте.
Раніше ми писали, як приготувати індичку, запечену з яблуками та цибулею.
Джерело:
Карпатський об’єктив
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні