Рецепт овочевого рагу: блогерка поділилася власним варіантом страви
Корисний обід можна приготувати дуже швидко і без клопоту

Овочеве рагу / Фото: instagram/vistovska_cooking
Блогерка поділилася власним рецептом овочевого рагу, який стане чудовим варіантом для сімейного обіду чи легкої вечері.
Основу страви складають класичні овочі: картопля, баклажан, болгарський перець, морква та цибуля. Але справжнім секретом смаку є додавання томатного пюре, яке надає рагу насиченого аромату.
Інгредієнти
- Картопля – 800 г
- Баклажан – 1 шт
- Перець болгарський – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Томатне пюре – 2 ст. л
- Улюблена зелень, сіль і перець – на смак
Покрокова інструкція
- Обсмажте дрібно нарізану цибулю та моркву до золотистого кольору.
- Додайте нарізаний болгарський перець і смажте ще 5 хвилин.
- Додайте крупно нарізану картоплю, спеції на смак і залийте водою. Тушкуйте на середньому вогні 10-15 хвилин.
- Наріжте баклажан, посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб позбутися гіркоти. Потім додайте його до наполовину готових овочів.
- Заправте рагу томатним пюре, добре перемішайте і тушкуйте до повної готовності овочів.
- В кінці посипте зелень для свіжості та аромату.
Цей рецепт не лише простий у приготуванні, але й максимально адаптивний: його можна вдосконалити, додаючи інші улюблені овочі або спеції на ваш смак.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачне горохове пюре.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні