ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт овочевого рагу: блогерка поділилася власним варіантом страви

Рецепти 09:05 - 18 вересня 2024

Корисний обід можна приготувати дуже швидко і без клопоту

Овочеве рагу / Фото: instagram/vistovska_cooking

Овочеве рагу / Фото: instagram/vistovska_cooking

Блогерка поділилася власним рецептом овочевого рагу, який стане чудовим варіантом для сімейного обіду чи легкої вечері.

Основу страви складають класичні овочі: картопля, баклажан, болгарський перець, морква та цибуля. Але справжнім секретом смаку є додавання томатного пюре, яке надає рагу насиченого аромату.

Інгредієнти

  • Картопля – 800 г
  • Баклажан – 1 шт
  • Перець болгарський – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Томатне пюре – 2 ст. л
  • Улюблена зелень, сіль і перець – на смак

Покрокова інструкція

  1. Обсмажте дрібно нарізану цибулю та моркву до золотистого кольору.
  2. Додайте нарізаний болгарський перець і смажте ще 5 хвилин.
  3. Додайте крупно нарізану картоплю, спеції на смак і залийте водою. Тушкуйте на середньому вогні 10-15 хвилин.
  4. Наріжте баклажан, посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб позбутися гіркоти. Потім додайте його до наполовину готових овочів.
  5. Заправте рагу томатним пюре, добре перемішайте і тушкуйте до повної готовності овочів.
  6. В кінці посипте зелень для свіжості та аромату.

Цей рецепт не лише простий у приготуванні, але й максимально адаптивний: його можна вдосконалити, додаючи інші улюблені овочі або спеції на ваш смак.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачне горохове пюре.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин