ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Деруни з гарбуза: апетитна вечеря на всю сім’ю

Рецепти 11:05 - 18 вересня 2024

Порадуйте себе в сезон гарбуза

Деруни з гарбуза: апетитна вечеря на всю сім’ю

Фото: pexels

Деруни з гарбуза виходять ароматні та прямі, вони мають солодкуватий присмак та хрустку скоринку. З одного гарбуза виходить приблизно 30 дерунів.

Що треба:

  • гарбуз - 300 г;
  • яйце - 1 шт;
  • борошно - 3 стол. л.;
  • сіль - 0,5 чайн. л.;
  • перець чорний мелений - дрібка;
  • приправа для картоплі - за смаком;
  • соняшникова олія - 4 стол. л.

Приготування:

Почистіть гарбуз, видаліть м'якоть і наріжте великими шматочками для зручності. Натріть його на крупній тертці й відкиньте на друшляк. Відтисніть масу руками і злийте рідину.Посоліть, вмішайте яйце та борошно. Додайте улюблені спеції. Добре перемішайте, щоб тісто було однорідним і густим.

На сковороді розігрійте олію. Викладайте на неї тісто ложкою, формуючи оладки. Смажте по 5-7 хвилин із кожного боку, а потім викладіть на серветки, щоб позбавити їх зайвої олії.

Їдять гарбузові деруни зі сметаною, йогуртом, часниковим соусом.

Раніше ми писали про те, як приготувати осінній салат з капусти, моркви та болгарського перцю.

Джерело: УНІАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин