Страва на осінь: рецепт теплого салату з баклажанами та фетою
Готується дуже просто

Страва на осінь: рецепт теплого салату з баклажанами та фетою / Фото: Freepik
За бажанням сир фета можна замінити на бринзу.
Вам знадобиться:
- 2 баклажани
- 1 велика цибуля
- 2 червоних болгарських перці
- 300 г помідорів чері
- 180 г фети
- 2 ст. ложки олії
- 2 ст. ложки соєвого соусу
- Сіль, перець та сушений орегано на смак
- Свіжа петрушка на смак
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200°C.
- Наріжте баклажани і перець великими кубиками, цибулю пір'ям (не надто тонко і не дуже великими шматками), а чері розріжте навпіл. Викладіть всі овочі у форму для запікання.
- Змішайте овочі з олією, соєвим соусом, сіллю, перцем та сушеним орегано. Добре перемішайте і відправте у розігріту духовку на 30-40 хвилин.
- Наріжте фету середніми кубиками, а петрушку дрібно порубайте.
- Вийміть запечені овочі з духовки, додайте фету та петрушку. Перемішайте і подавайте до столу.
Нещодавно ми ділилися рецептом дерунів з гарбуза.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні