ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Страва на осінь: рецепт теплого салату з баклажанами та фетою

Рецепти 19:36 - 18 вересня 2024

Готується дуже просто

Страва на осінь: рецепт теплого салату з баклажанами та фетою

Страва на осінь: рецепт теплого салату з баклажанами та фетою / Фото: Freepik

За бажанням сир фета можна замінити на бринзу.

Вам знадобиться:

  • 2 баклажани
  • 1 велика цибуля
  • 2 червоних болгарських перці
  • 300 г помідорів чері
  • 180 г фети
  • 2 ст. ложки олії
  • 2 ст. ложки соєвого соусу
  • Сіль, перець та сушений орегано на смак
  • Свіжа петрушка на смак

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200°C.
  2. Наріжте баклажани і перець великими кубиками, цибулю пір'ям (не надто тонко і не дуже великими шматками), а чері розріжте навпіл. Викладіть всі овочі у форму для запікання.
  3. Змішайте овочі з олією, соєвим соусом, сіллю, перцем та сушеним орегано. Добре перемішайте і відправте у розігріту духовку на 30-40 хвилин.
  4. Наріжте фету середніми кубиками, а петрушку дрібно порубайте.
  5. Вийміть запечені овочі з духовки, додайте фету та петрушку. Перемішайте і подавайте до столу.

Нещодавно ми ділилися рецептом дерунів з гарбуза.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин