Тушкована картопля з гомілками
Це ідеальний варіант для смачного та швидкого обіду або вечері, який точно сподобається вашій родині

Як приготувати тушковану картоплю з курячою ніжкою / Фото: instagram/vistovska_cooking
Іноді найлегші страви стають справжньою знахідкою на вашому столі, і тушкована картопля з курячими гомілками — це саме та страва, яка порадує вас своїм смаком та простотою приготування.
Інгредієнти
- курячі гомілки
- картопля
- цибуля
- лавровий лист
- чорний перець
- улюблена зелень (кріп, петрушка)
- спеції (сіль, паприка, перець)
Спосіб приготування
- Спочатку очистіть картоплю і наріжте її великими шматочками. Гомілки промийте і трохи підсушіть. Цибулю подрібніть.
- У великій сковорідці на середньому вогні підсмажте курячі гомілки до золотистої скоринки. Додайте цибулю і смажте до м'якості.
- Додайте нарізану картоплю до сковорідки. Посипте спеціями, покладіть лавровий лист і трохи чорного перцю для аромату. Влийте трохи води, щоб картопля тушкувалася, але не була занадто водянистою.
- Накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте страву на середньому вогні 25-30 хвилин, періодично перевіряючи, щоб не підгоріло. Страва готова, коли картопля стане м'якою, а курячі гомілки — соковитими і ніжними.
- Після готовності посипте страву свіжою зеленню та подавайте гарячою.
Це ідеальний варіант для смачного та швидкого обіду або вечері, який точно сподобається вашій родині.
Раніше ми знайшли рецепт салату за 5 хвилин із салямі та свіжими овочами.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні