Фрикадельки з печерицями, обсмажені зі спеціями
Дуже соковита та смачна страва, від неї важко відірватися

Фото: pexels
Фрикадельки чудово поєднуються з грибами. Вони доповнюють одне одного і при цьому не втрачають індивідуального смаку.
Що треба:
- фарш - 360 г.
- печериці - 200 г.
- сіль, перець, паприка, сухий часник за смаком
Приготування:
Змішайте фарш та спеції та зробіть невеликі фрикадельки. Обсмажте їх у невеликій кількості олії. Коли фрикадельки стануть щільними і не буде ризику, що вони розпадуться, додайте невелику кількість води. Накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин.
Додайте нарізані печериці, обсмажте їх до готовності.
Раніше ми писали про те, як приготувати осінній салат з капусти, моркви та болгарського перцю.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні