Рулетики з тіста філо з сирною начинкою
Хрусткі та ароматні

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
На роботу у вас піде мінімум часу, що однозначно є плюсом. Рулетики виходять дуже смачні. Найкраще їх їсти теплими.
Що треба:
- тісто філо
- сир фета/рикота - 100 г.
- моцарела - 100 г.
- яйце - 2 шт.
- сметана - 1 ст. л.
- зелень - за смаком
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Яйце і сир натріть на тертці, додайте рикоту або фету, сметану, зелень, посоліть та поперчіть.
Зробіть з тіста та начинки трубочки або конвертики. Складіть їх так, щоб нічого не випадало. Обсмажте з двох боків на сковорідці. Також можна засмажити їх на грилі чи запекти у духовці.
Раніше ми писали, як приготувати деруни з гарбуза.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні