Вершкова курка карі з перцем та імбиром
Це м'ясо можна подавати з будь-яким гарніром, але краще обрати рис

Курца Карі/Фото: Bing
Курка карі — це ароматна і ніжна страва з індійськими нотками, яка поєднує соковите куряче філе, обсмажене з болгарським перцем, цибулею та імбиром. Вершковий соус з приправою карі додає пікантності й робить страву особливо насиченою на смак. Ідеально подається з рисом, що допомагає збалансувати гостроту та м'якість соусу.
Інгредієнти:
- 2 курячі філе.
- 2 болгарські перці.
- 1 цибулина.
- 2 зубчики часнику.
- Імбир.
- Сіль, перець.
- Приправа карі.
- 200 мл вершків 33%.
- 50 г вершкового масла.
Приготування:
- Спочатку обсмажте куряче філе на сковороді й відкладіть;
- На тій самій сковорідці розтопіть вершкове масло, обсмажте цибулю та перець, додайте натертий імбир і подрібнений часник;
- Додайте карі (2 ст. л.), розведене водою, влийте вершки та поверніть курку в сковорідку. Посоліть і тушкуйте під кришкою 15 хвилин;
- Подавайте з рисом.
Спробуйте приготувати фрикадельки з печерицями, обсмажені зі спеціями.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні