ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Закуска на святковий стіл: рецепт баклажанових рулетиків з горіхами та часником

Рецепти 21:50 - 20 вересня 2024

Це треба спробувати

Закуска на святковий стіл: рецепт баклажанових рулетиків з горіхами та часником

Рецепт баклажанових рулетиків з горіхами та часником / Фото: Freepik

Вам захочеться смакувати ними ще до свята.

Вам знадобиться:

  • 2 середніх баклажани
  • 70 г волоських горіхів
  • 1 зубчик часнику
  • Невеликий пучок петрушки
  • Сіль на смак
  • Олія для обсмажування

Приготування:

  1. Відріжте хвостики баклажанів та наріжте їх тонкими слайсами. Складіть слайси в миску, присоліть та залиште на 30 хвилин.
  2. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Промокніть баклажани паперовим рушником та обсмажте їх з обох сторін до золотистої скоринки. Викладіть готові баклажани на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
  3. Подрібніть у блендері горіхи, часник та петрушку. Спробуйте начинку та додайте сіль на смак, якщо це необхідно.
  4. На кожен слайс баклажана викладіть 1 чайну ложку начинки та закрутіть у рулетик. Повторіть цей процес з усіма баклажанами та начинкою.

Нещодавно ми ділилися рецептом цвітної капусти з сиром, запеченої в панірувальних сухарях.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин