Закуска на святковий стіл: рецепт баклажанових рулетиків з горіхами та часником
Це треба спробувати

Рецепт баклажанових рулетиків з горіхами та часником / Фото: Freepik
Вам захочеться смакувати ними ще до свята.
Вам знадобиться:
- 2 середніх баклажани
- 70 г волоських горіхів
- 1 зубчик часнику
- Невеликий пучок петрушки
- Сіль на смак
- Олія для обсмажування
Приготування:
- Відріжте хвостики баклажанів та наріжте їх тонкими слайсами. Складіть слайси в миску, присоліть та залиште на 30 хвилин.
- Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Промокніть баклажани паперовим рушником та обсмажте їх з обох сторін до золотистої скоринки. Викладіть готові баклажани на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
- Подрібніть у блендері горіхи, часник та петрушку. Спробуйте начинку та додайте сіль на смак, якщо це необхідно.
- На кожен слайс баклажана викладіть 1 чайну ложку начинки та закрутіть у рулетик. Повторіть цей процес з усіма баклажанами та начинкою.
Нещодавно ми ділилися рецептом цвітної капусти з сиром, запеченої в панірувальних сухарях.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні