Must have цієї осені: ніжний гарбузовий крем-суп
Осінній смаколик на усі випадки життя

Гарбузовий крем-суп/Фото: Bing
Коли на вулиці холодно, нічого не зігріває так, як ароматний гарбузовий суп. Цей простий, але смачний рецепт обов'язково порадує вас у цей осінній сезон.
Інгредієнти:
- 1 кг гарбуза.
- 1 червона цибуля.
- 1 морква.
- 2 головки часнику.
- 300 г помідорів чері.
- 50 мл оливкової олії.
- сіль, перець, сушені томати.
- 200 мл вершків (будь-якої жирності).
- 300 мл бульйону (овочевого або курячого).
- Насіння гарбуза та кунжуту для прикраси.
Приготування:
- Запікаємо гарбуз з овочами протягом 40-50 хвилин при температурі 180-190 градусів.
- Збиваємо все блендером, додаємо вершки та бульйон. Регулюємо за смаком, додаючи сіль.
- Доводимо до кипіння, прикрашаємо насінням і насолоджуємося смачним супом.
Спробуйте приготувати ніжні повітряні пончики з начинкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні