ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Гриби, фаршировані шинкою та вершковим сиром

Рецепти 10:53 - 23 вересня 2024

Смачно та ароматно

Гриби, фаршировані шинкою та вершковим сиром

Фото: pexels

Ці фаршировані гриби, запечені в духовці, виходять смачними та достатньо м’якими. Їх можна готувати як до святкового столу, так і просто порадувати домашніх.

Що треба:

  • 8-10 великих грибів (шампіньйонів)
  • 50 г шинки
  • 150 г вершкового сиру
  • оливкова олія
  • твердий сир

Приготування:

Підготуйте гриби. Відокремте ніжки від капелюшків. У широку сковороду налийте трохи олії і обсмажте на середньому вогні з двох сторін, накривши зверху.

Приготуйте начинку. Для цього в обсмажені ніжки грибів додайте нарізану шинку. Трохи підсмажте все разом та вимкніть. Покладіть вершковий сир і дайте йому розплавитися на нагрітій сковороді. Все добре перемішайте до отримання пасти.

Накладіть начинку в капелюшки грибів. Натріть зверху сиру. Запікайте в духовці до легкого золотистого кольору.

Раніше ми писали, як приготувати малосольну скумбрію.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин