Гриби, фаршировані шинкою та вершковим сиром
Смачно та ароматно

Фото: pexels
Ці фаршировані гриби, запечені в духовці, виходять смачними та достатньо м’якими. Їх можна готувати як до святкового столу, так і просто порадувати домашніх.
Що треба:
- 8-10 великих грибів (шампіньйонів)
- 50 г шинки
- 150 г вершкового сиру
- оливкова олія
- твердий сир
Приготування:
Підготуйте гриби. Відокремте ніжки від капелюшків. У широку сковороду налийте трохи олії і обсмажте на середньому вогні з двох сторін, накривши зверху.
Приготуйте начинку. Для цього в обсмажені ніжки грибів додайте нарізану шинку. Трохи підсмажте все разом та вимкніть. Покладіть вершковий сир і дайте йому розплавитися на нагрітій сковороді. Все добре перемішайте до отримання пасти.
Накладіть начинку в капелюшки грибів. Натріть зверху сиру. Запікайте в духовці до легкого золотистого кольору.
Раніше ми писали, як приготувати малосольну скумбрію.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!