Морквяний суп із сушеним коріандром
Корисна та легка страва

Фото: pexels
Морквяний суп так приємно з’їсти після біганини по справам. Готується швидко, не встигнете втомитися, як уже можна буде насипати.
Що треба:
- 450 г моркви
- 350 г картоплі
- 1 цибулина
- сіль, спеції за смаком
- 1000 мл овочевого бульйону або води
- зелень
- 100 мл вершків
Приготування:
Додайте моркву, картоплю, цибулю, сушений коріандр та бульйон або воду в каструлю. Варіть все до моменту, коли морква стане м’якою.
Після приготування овочів, змішайте суп за допомогою ручного блендера, а потім додайте вершки, сіль та спеції.
Раніше ми писали, як приготувати малосольну скумбрію.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні