ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Стане улюбленою закускою: мариновані грибочки з болгарським перцем

Рецепти 14:47 - 24 вересня 2024

Для приємного вечора

Стане улюбленою закускою: мариновані грибочки з болгарським перцем

Стане улюбленою закускою: мариновані грибочки з болгарським перцем / Фото: Freepik

Це смачно та просто.

Вам знадобиться:

  • 500 г шампіньйонів
  • 2 червоних болгарських перці
  • 75 мл олії
  • 6 зубчиків часнику
  • 5-6 гілочок кропу
  • 1 ч.л меду
  • 3 ст.л яблучного оцту
  • 1 ч.л солі
  • 5-6 горошин чорного перцю

Приготування:

  1. Ретельно помийте гриби та наріжте їх на сегменти. Перець наріжте тонкою соломкою. Дрібно наріжте кріп і часник.
  2. Розігрійте олію на сковорідці. Додайте порізаний перець і смажте на середньому вогні до м'якості (приблизно 7-10 хвилин).
  3. Додайте до перцю гриби і посоліть. Влийте яблучний оцет і мед, додайте горошини чорного перцю. Перемішайте та тушкуйте разом ще 2-3 хвилини.
  4. В кінці додайте часник і кріп. Накрийте сковорідку кришкою і залиште до повного охолодження.
  5. Як тільки гриби повністю охолонуть, перекладіть їх у скляні банки або іншу ємність. Поставте в холодильник на 8 годин.

Нещодавно ми ділилися рецептом рулету з крабовими паличками.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин