Стане улюбленою закускою: мариновані грибочки з болгарським перцем
Для приємного вечора

Стане улюбленою закускою: мариновані грибочки з болгарським перцем / Фото: Freepik
Це смачно та просто.
Вам знадобиться:
- 500 г шампіньйонів
- 2 червоних болгарських перці
- 75 мл олії
- 6 зубчиків часнику
- 5-6 гілочок кропу
- 1 ч.л меду
- 3 ст.л яблучного оцту
- 1 ч.л солі
- 5-6 горошин чорного перцю
Приготування:
- Ретельно помийте гриби та наріжте їх на сегменти. Перець наріжте тонкою соломкою. Дрібно наріжте кріп і часник.
- Розігрійте олію на сковорідці. Додайте порізаний перець і смажте на середньому вогні до м'якості (приблизно 7-10 хвилин).
- Додайте до перцю гриби і посоліть. Влийте яблучний оцет і мед, додайте горошини чорного перцю. Перемішайте та тушкуйте разом ще 2-3 хвилини.
- В кінці додайте часник і кріп. Накрийте сковорідку кришкою і залиште до повного охолодження.
- Як тільки гриби повністю охолонуть, перекладіть їх у скляні банки або іншу ємність. Поставте в холодильник на 8 годин.
Нещодавно ми ділилися рецептом рулету з крабовими паличками.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні