Суп ТОМ ЯМ: дорогий, але смачний
Покроковий відеорецепт приготування Суп ТОМ ЯМ

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Суп ТОМ ЯМ. Дорогий, але смачний капець. Але якщо купувати все не за один раз, то можна здешевити трохи.
Що треба:
- рибний/курячий бульйон (або як у мене вода)- 2-2,5 л;
- паста том-ям - 1-2 ст.л;
- креветки - 300-400 г;
- кільця кальмарів - 200 г;
- гриби шампіньйони - 250 г;
- помідори Чері - 250 г;
- кокосове молоко - 400 мл;
- цибуля порей - 1/2 стебла;
- сіль, цукор - за смаком;
- зелень: кінза (в мене петрушка, бо я кінзу не люблю);
- лайм/лимон - 1 шт;
Для подачі: рисова локшина (відварюємо згідно з інструкцією).
Приготування супу дивіться у відео! Смачного.
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні