Ідеально для чаювання: готуємо арахісовий рулет
Пропонуємо рецепт смачного десерту для всієї сімʼї

Готуємо арахісовий рулет/Фото: скрін
Фудблогер Вікторія Панасюк ділиться рецептом смачного десерту до чаю.
Інгредієнти
Для бісквіту
- 5 яєць
- дрібка солі
- 130 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 50 мл теплого молока
- 150 г борошна
- 20 г картопляного крохмалю
- 1 ч.л. розпушувача
Для просочування
- 200 мл молока
- 10 г ванільного цукру
Для крему
- 200 г вершкового масла 82%
- 400 г вареного згущеного молока
- 20 мл рому (за бажанням)
Для обсипки
- 200 г підсмаженого арахісу
Спосіб приготування
Джерело:
Вікторія Панасюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні