Фаршировані баклажани: неймовірно смачна закуска
Покроковий відеорецепт смачної закуски

Фаршировані баклажани / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
В сезон баклажанів варто спробувати цікавий варіант закуски. Приготуємо фаршировані баклажани з фудблогеркою Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 2 крупних баклажана
- олія
- сіль
- 300-350 г фарша
- 0,5 цибулини
- 3 помідора
- сіль, перець
- сушений базилік
- 125 г моцарели
Приготування:
- Крупні баклажани миємо і розрізаємо на циліндри висотою приблизно 5 сантиметрів. Перекладаємо у форму для запікання, робимо надрізи, поливаємо олію і присипаємо сіллю. Запікаємо при температурі 180 ° до пом’якшення, приблизно 40 хвилин.
- На невеликій кількості олії підсмажуємо нарізану цибульку, додаємо фарш і обсмажуємо все разом кілька хвилин.
- Помідори подрібнюємо за допомогою блендера, отримане пюре виливаємо в сковорідку. Додаємо сіль, чорний перець, сушений базилік і тушкуємо все разом приблизно 10-15 хвилин.
- М’якоть баклажанів розминаємо і робимо заглиблення. Начиняємо фаршем і зверху викладаємо кружечки моцарели. Запікаємо в духовці ще 15 — 20 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом індійської страви, яка точно приживеться у вашій сім’ї.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні