Курячий паштет у духовці: рецепт для справжніх гурманів
Про такий метод приготування ви точно не знали

Курячий паштет у духовці/Фото: Bing
Паштет — це не лише смачний делікатес, а й універсальний продукт, який може стати у нагоді в різних ситуаціях. Він чудово підходить для святкових столів, пікніків або швидких перекусів. Легкий у приготуванні, паштет може бути справжнім рятівником для зайнятих людей, які прагнуть приготувати щось смачне та корисне. Завдяки своїй ніжній текстурі та насиченому смаку, він ідеально доповнить хліб, грінки або овочі, а також порадує вашу родину та друзів.
Що нам потрібно:
- 600-700 г курячої печінки.
- 2 середні моркви.
- 2 середні цибулини.
- 3-4 зубчики часнику.
- 50 г вершкового масла.
- 200 мл води.
- 100 мл вершків (будь-якої жирності).
- Спеції: сіль і перець.
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів. На деко стелимо пергамент, викладаємо добре промиту печінку, очищену та нарізану моркву і цибулю, часник та щіпку солі. Заливаємо водою і запікаємо 30 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.
- Перекладаємо все в глибоку миску, додаємо розтоплене масло, підправляємо сіль за смаком, вливаємо вершки та ретельно перебиваємо блендером.
- Викладаємо готовий паштет у баночки і насолоджуємося смаком.
Спробуйте приготувати шоколадні пончики з бананом та без цукру.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні