ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курячий паштет у духовці: рецепт для справжніх гурманів

Рецепти 11:18 - 29 вересня 2024

Про такий метод приготування ви точно не знали

Курячий паштет у духовці: рецепт для справжніх гурманів

Курячий паштет у духовці/Фото: Bing

Паштет — це не лише смачний делікатес, а й універсальний продукт, який може стати у нагоді в різних ситуаціях. Він чудово підходить для святкових столів, пікніків або швидких перекусів. Легкий у приготуванні, паштет може бути справжнім рятівником для зайнятих людей, які прагнуть приготувати щось смачне та корисне. Завдяки своїй ніжній текстурі та насиченому смаку, він ідеально доповнить хліб, грінки або овочі, а також порадує вашу родину та друзів.

Що нам потрібно:

  • 600-700 г курячої печінки.
  • 2 середні моркви.
  • 2 середні цибулини.
  • 3-4 зубчики часнику.
  • 50 г вершкового масла.
  • 200 мл води.
  • 100 мл вершків (будь-якої жирності).
  • Спеції: сіль і перець.

Приготування:

  • Розігріваємо духовку до 180 градусів. На деко стелимо пергамент, викладаємо добре промиту печінку, очищену та нарізану моркву і цибулю, часник та щіпку солі. Заливаємо водою і запікаємо 30 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.
  • Перекладаємо все в глибоку миску, додаємо розтоплене масло, підправляємо сіль за смаком, вливаємо вершки та ретельно перебиваємо блендером.
  • Викладаємо готовий паштет у баночки і насолоджуємося смаком.

Спробуйте приготувати шоколадні пончики з бананом та без цукру.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин