Штрудель з яблуками з тіста філо: дуже простий і швидкий десерт
Покроковий рецепт смачної і легкої випічки

Штрудель з яблуками з тіста філо / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Штрудель з яблуками можна приготувати, не витративши безліч часу для цього. В нагоді стане тісто філо та рецепт від фудблогера Іриски Дімітрової.
Інгредієнти на 2 штруделя:
- 8 листів тіста філо
- ~700-800 г яблук
- 1 ст л сока лимона
- 120 г цукру
- 1 ст л кориці
- 2 ст л панірувальних сухарів (в начинку)
- по 1 ст л сухарів на кожен штрудель (без гірки)
- 60-70 г вершкового масла
Приготування:
- Розгортаємо тісто, формуємо штрудель.
- Випікаємо при 180 град. 30-35 хвилин.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом сінабонів, який буде під силу навіть початківцям.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні